LABELS

We zijn er trots op dat Parah Italia  BodyZone Agency heeft uitgekozen om het merk in Nederland te presenteren. De rijke historie van Parah en de beloftevolle toekomst voor het merk vormen de basis voor een sterke relaunch. Met de komst van de nieuwe art director. Margherita Mazzei, wordt de nieuwe Parah identity; een mix van vitaliteit, kleur en sensualiteit, in combinatie met de traditionele waarden die bij het merk horen duidelijk zichtbaar in de 2017 collectie. Parah’s lingerie en badkleding,  voor vrouwen met de hoogst denkbare aspiraties, zijn vanaf nu ook weer in Nederland vertegenwoordigd.

Parah beach pic 1 SS2017
Parah Lingerie pic 2SS2017

BodyZone Agency is ook de distributeur voor Panos Emporio, het Zweedse topmerk dat al 30 jaar vrouwen en mannen in Scandinavië in vervoering brengt. Panos Emporio combineert Zweedse zachtheid en Griekse sensualiteit op een geraffineerde wijze en is een aanwinst voor het Nederlandse badkleding aanbod.

Cake Maternity tenslotte is een echte specialist op het gebied van voedings bh’s, nacht- en badkleding. Met Australië als bakermat zet Cake haar ambities om moeders van perfect zittende, comfortabele maar vooral leuke lingerie en badkleding te voorzien om in realiteit. “Eat Cake” zeggen ze niet voor niets Down Under.